fi en

Our services in English

Visio ja periaatteet

Asiakaslähtöistä metsänhoitoa luontoarvot huomioiden

Innofor Finland on suomalainen metsäpalveluyritys. Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen metsänhoito, arvokkaan sahapuun yleisen arvostuksen lisääminen sekä metsän monipuolinen hyödyntäminen suojelu- ja virkistysarvoja kunnioittaen. Keihäänkärkemme on luontoarvot huomioiva metsänhoito jatkuvan kasvatuksen menetelmällä.

Metsien ja niistä saatavan puun monipuolisemman käsittelyn taival on vasta alussa.

Hiilitase paremmaksi, metsätaloutta ilman avohakkuita 

Nyt ja tulevaisuudessa metsiä hoidetaan eri tavoin ja tavoittein. Puun jalostusaste on noussut, painottaen pitkäikäisiä tuotteita, joiden hiilitase lasketaan tarkoin. Avohakkuuton metsätalous luo uusia laajoja metsäisiä alueita, mikä yhdistää taloudellisuuden ympäristöarvoihin.

Metsätuotteiden aallonharjalla

Innofor on mukana kehityksen kärjessä innovoimassa uusia metsätuotteita. Innofor taitaa parhaimpana Suomessa erilaiset metsänhoidon ratkaisut – parhaasta taloustuotosta luonnonsuojelupainotteisiin ja täysin avohakkuuttomiin hoitoratkaisuihin.
 
Asiakkaanamme saat käyttöösi Suomen monipuolisimman metsänhoitopalvelun. Sen avulla nostat reilusti metsäsi taloudellista tuottoa, tai halutessasi huomioit riistanhoidon ja virkistyskäytön tavanomaista paremmin.

Palvelumme juuret

Edistä hoitoa metsäsuunnitelmalla.

Innofor palvelee yksityisiä metsänomistajia ja erityyppisiä yhteisöjä pientiloista useiden tuhansien hehtaarien kokonaisuuksiin. Hoidamme talousmetsiä ilman avohakkuita eli erirakenteisena, ja tietyin edellytyksin myös avohakkuukierron mukaisesti.

Lue lisää

Tuottoisaa puukauppaa.

Metsänhoito on edistynyt jättiharppauksin viimeisten 15 vuoden aikana. Metsänhoidon uudet tavat ja menetelmät parantavat metsän tuottoa jopa kymmenillä prosenteilla.

Lue lisää

Hoitotyöt tavoitteesi pohjalta.

Metsänhoidon tavoitteesi voivat keskittyä metsän taloudellisuuteen, luonnon monimuotoisuuteen tai vaikkapa riistanhoitoon. Suosituksemme metsänhoidossa perustuvat uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin ja vankkaan kokemukseen.

Lue lisää

Selkeä raportointi.

Kansantajuiset raporttimme tarjoavat tietoa hoitomenetelmien kannattavuudesta ja hoitovaihtoehtojen tarjoamista mahdollisuuksista. Niiden avulla ymmärrät paremmin, miten säästät metsäsi hoidossa ja tienaat enemmän hakkuissa.

Lue lisää