fi en

Our services in English

Yritys

Kestävää ja vastuullista metsänhoitoa jatkuvan kasvatuksen luontoarvoilla

Innofor Finland on suomalainen metsäpalveluyritys. Luontoarvot, ilmasto sekä metsän ja planeetan kunnioitus ovat kestävän ja vastuullisen metsänhoitomme kivijalkoja. Haluamme hillitä luontokatoa ja ilmastonmuutosta jatkuvan kasvatuksen metsänhoitomenetelmällä. Hiilitasetta voi parantaa myös puukaupalla.

Metsänhoitoa, metsäsuunnittelua ja puukauppaa

Olemme Suomen kokenein jatkuvan kasvatuksen ammattilainen, joka tekee kaikkia metsänhoitoon, metsäsuunnitteluun ja puukauppaan liittyviä töitä hyvällä asenteella ja tavoitteesi mukaan.

Innofor auttaa metsää hoitamaan itse itseään ja sopeutumaan ilmastonmuutokseen. Metsästä korjataan järeimmät ja huonoimmat puut, eikä avohakkuiden jälkeisiä istutuksia tarvita. Kun metsän annetaan kasvaa riittävän harvana ja monipuolisena, valo lankeaa maaperään saakka ja erityisesti kuuset pääsevät itämään. Pienet aukot riittävät, sillä kuuset itävät hyvin lehtipuiden alla ja lahopuiden vieressä, jopa niiden päällä.

Metsäluonnon katoaminen on aito huoli. Innofor edustaa tulevaisuutta, aidosti kestävää metsätaloutta. Juuri sitä, mitä sinä ja maapallo tarvitsevat. Ota yhteyttä alan asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme