fi en

Our services in English

Puukauppa

Puukaupan vaiheet

  1. Ota meihin yhteyttä. Täytä sivun alaosassa oleva lomake, ja lähetä sähköpostia tai luovuta metsävaratietosi meille Metsään.fi-palvelun kautta.
  2. Kohteen tarkastus. Käymme kanssasi läpi metsän lähtötilanteen mukaiset hoitovaihtoehdot. Parhaan tuloksen saavuttaminen vaatii hyvää suunnittelua.
  3. Tarjous. Saat tarjouksen puukaupasta valitsemallasi tavalla. Laskemme hinnan puullesi ja hyväksyttyäsi tarjouksen tehdään kaupat. Voimme tarjota pystykauppahintaa (korjuukulut vähennetty) tai hankintakauppaa. Huolehdimme paperitöistä ja viranomaisilmoituksista.
  4. Korjuu. Korjuun aikana valvomme, että työ tapahtuu kuten on sovittu. Saat meiltä kattavasti tietoa töiden etenemisestä. Hakkuu tehdään kokeneiden korjuukumppaniemme toimesta. Kumppaniverkostomme on kasvanut kanssamme jatkuvan kasvatuksen osaajiksi. Yhteys korjuutyön tekijöihin on suora ja voimmekin tarjota erittäin hyvää ja laadukasta korjuupalvelua. Puut toimitamme alueen ostajille tien varteen tai laitoksille.
  5. Tilitys. Hakkuun valmistuttua laadimme mittaustodistuksen tarkistettavaksi ja ostaja tilittää sinulle rahat puukaupasta.

pala-metsaa-v2.webp

Puukaupan kilpailutus

Puukaupan kilpailutus tuottaa parhaat hakkuutulot. Niiden saavuttaminen onnistuu kauttamme helposti ja turvallisesti. Kilpailutus tuo hakkuutuotot tilillesi avaimet käteen -periaatteella. Saat täyden palvelun kilpailutuksen ensimmäisestä yhteydenotostasi lopullisiin puukaupan maksuihin.

Lue lisää