Innoforin asiakkaana saat enemmän – FSC®-ryhmän jäsenille ilmainen mobiilisuunnitelma

Innofor tarjoaa jatkossa FSC®-C148938-ryhmänsä jäsenille mahdollisuuden mobiilisuunnitelmaan veloituksetta. Tarjous koskee myös uusia jäseniä: liittymällä Innoforin FSC®-ryhmään saat metsäsuunnitelmasi kännykkään tai selaimelle veloituksetta. Uudella palvelulla tahdomme tarjota metsänomistajille ennen kaikkea helppoutta asioiden hoitoon. 

Mikäli tahdot tutkia metsäsi hoitovaihtoehtoja, käy tämä jatkossa helposti. Voimme myös pitää yhteyttä metsällisistä kysymyksistä sovelluksen kautta. Näin asiat saa hoidettua kätevästi jo sillä hetkellä, kun asia tulee mieleen. Olemme yhteydessä ryhmän jäseniin lähiaikoina ja kerromme silloin toiminnallisuudesta tarkemmin. Voit myös olla yhteydessä asiantuntijaamme.

FSC®-ryhmämme ensimmäisiä kulotuksia valmistelussa

Olemme jo runsaan vuoden ajan suunnitelleet ryhmämme ensimmäisiä kulotuksia. Asia ei onnistu käden käänteessä, sillä soveltuvia polttoturvallisia kohteita ei löydy joka paikasta. Tie- ja vesiyhteydet ovat oleellinen osa suunnitelmallista valmistautumista, siinä missä metsän riittävä kuivuminenkin ennen varsinaista polttoa.

Tänä keväänä asiat ovat loksahtaneet kohdalleen kulotuksen valmistelussa: 3,7 hehtaarin kohteemme Kuhmossa käsiteltiin talvella. Jo hakkuuvaiheessa täytyy puunkorjaajan tietää tulevasta kulotuksesta, jotta oksamassa saadaan puitua levälleen.

Kevään aikana töiden valmistelu on jatkunut kaivinkoneella: ympäröivää metsää suojaavien palokäytävien kaivuun yhteydessä varmistettiin myös riittävä veden saanti vesikuoppia kaivamalla. Alkukesä on otollisinta aikaa kulotukselle. Olemme ajoittaneet työn lähiviikoille, ja kerromme siitä lisää toteutuksen jälkeen.