Olisitko uusin voimavaramme monipuolisten palveluiden parissa?

Metsäsuunnittelija / -asiantuntija

Innofor on uuden ajan metsäpalveluyritys ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Teemme töitä asiakaslähtöisesti ja hoidamme metsiä monipuolisella otteella. Toimme mm. jatkuvan kasvatuksen markkinoille ensimmäisinä vuonna 2008 ja seuraamme tiiviisti alan kehitystä. Käytämme työssämme alan uusimpia järjestelmiä.

Hae meille, mikäli tahdot raikastaa toimenkuvaasi. Toimintamme kehittyy jatkuvasti ja jättämällä avoimen hakemuksen huomioimme hakemuksesi toimintamme laajentuessa. Hakemuksesi on voimassa yhden vuoden. Usein urapolkumme alkaa metsäsuunnitteluun, puukauppaan, metsänhoitoon ja tilakauppaan liittyvillä tehtävillä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja perehdytämme aina tehtävään ennen työn alkamista.

Edellytämme metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tuloksellista työotetta. Toimialueemme on laaja,  joten edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää matkustusvalmiutta.

Hae nyt


Liittyviä työtehtäviä

Edistä hoitoa suunnitelmalla. Innofor palvelee sekä yksityisiä, että julkisia yhteisöjä pientiloista valtiollisiin metsälaitoksiin. Hoidamme talousmetsiä sekä avohakkuukierron mukaisesti, että tietyin edellytyksin myös avohakkuitta eli erirakenteisena.

Tuottoisa puukauppa. Metsänhoito on edistynyt jättiharppauksin viimeisten 15 vuoden aikana tuoden mukanaan uusia tapoja hoitaa metsää. Uudet menetelmät parantavat parhaassa tapauksessa metsän tuottoa kymmeniä prosentteja.

Hakkuut tavoitteesi pohjalta. Olivatpa metsänhoidon tavoitteesi metsän taloudellisuudessa, luonnon monimuotoisuudessa tai vaikkapa riistanhoidossa. Suosituksemme perustuvat uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin ja vankkaan kokemukseen.

Selkeä raportointi. Kansantajuisiksi laaditut raporttimme hoitomenetelmien kannattavuudesta ja hoitovaihtoehtojen tarjoamista mahdollisuuksista. Niiden avulla ymmärrät paremmin, miten säästät metsäsi hoidossa ja tienaat enemmän hakkuissa.

Visiomme metsänhoidosta

Metsien ja niistä saatavan puun monipuolisemman käsittelyn taival on vasta alussa. Tulevaisuudessa metsiä hoidetaan monin eri tavoin ja eri tavoittein. Puun jalostusaste on noussut painottaen pitkäikäisiä tuotteita. Tuotteiden hiilitase lasketaan tarkoin. Aluetason vapaaehtoinen avohakkuuton metsätalous luo uusia laajoja metsäisiä alueita ilman suojelupakkoa. Innofor on mukana nyt ja tulevaisuudessa tämän kehityksen kärjessä kehittämässä uusia metsätuotteita. Innofor taitaa myös parhaimpana Suomessa erilaiset metsänhoidon ratkaisut – parhaasta taloustuotosta aina luonnonsuojelupainotteisiin täysin avohakkuuttomiin hoitoratkaisuihin. Asiakkaamme saavat käyttöönsä Suomen monipuolisimman metsänhoitopalvelun, jonka avulla nostat reilusti metsäsi taloudellista tuottoa, tai halutessasi huomioit riistanhoidon ja virkistyskäytön tavanomaista paremmin.

Hae nyt