fbpx
skip to Main Content

Tilakäynnit ja metsä kuvina

Saat ajankohtaisen tilannekatsauksen valitsemistasi kokonaisuuksista

Tilakäynnit

Tilakäynnin aikana kierrämme tilan soveltuvin osin tai kokonaan. Käytämme pohjana metsäsuunnitelmaa tai metsävaratietoa. Saat ajankohtaisen tilannekatsauksen valitsemistasi kokonaisuuksista. Metsän kunto on hyvä määrä välein käydä tarkistamassa. Hoitotöiden tai hakkuiden ajoittaminen on tärkeää, jotta hyvä kasvu voidaan ylläpitää kasvatettavassa puustossa. Toimenpiteiden viivästyttäminen lisää riskejä metsänkasvatuksen eri vaiheissa sekä vähentää mahdollisuuksia esimerkiksi säästää kasvukykyisiä alikasvoksia. Alikasvos ei selviä pitkiä aikoja ylitiheässä metsässä ja tällöin niiden säästäminen ei ole enää mahdollista. Tilakäynti on joustava tuote ja lisäarvoa siitä saadaan esimerkiksi tarkentamalla Metsään.fi metsävaratietoa tilakäynnin avulla.

KYSY LISÄÄ
Tilakäynti 1
250 €
(alv0%)
 • Kiireelliset hoitotarpeet
 • Hakkuumahdollisuudet
 • Korjuun onnistuminen
 • Metsätuhojen tunnistus
 • Hoitotyön laatu
Tilakäynti 2
450 €
(alv0%)
 • Hoitotarpeet
 • Hakkuumahdollisuudet
 • Dokumentit töihin
 • Leimaus
 • Raportointi

Kuvia ja tärkeimpiä havaintoja

Metsä kuvina

Metsän kuvapalvelumme tuottaa hyvälaatuisia kuvia suoraan metsästäsi. Peruskuvien avulla selvennetään metsän tilannetta ja tuodaan esille yksityiskohtia mitä ei perinteiseen metsäsuunnitelmaan tallennu. Metsä kuvina voidaan yhdistää myös muihin tilauksiin. Saat lisää syvyyttä tilakäyntiin tai tallennettua tärkeimpiä metsänkohtia kuvina esimerkiksi metsäsuunnitelman oheen. Nykyhetken kuvaus on sijoitus myös tulevaisuuteen. Metsän kehityksen havainnollistaminen on monin verroin helpompaa, kun muutoksen pystyy toteamaan omin silmin. Peruskuvan lisäksi valittavanasi on vielä kaksi muuta vaihtoehtoa; 360° kuvat ja -videot, joihin voit tutustua valikosta.

Haluatko päästä katselemaan ympärillesi metsässäsi? 360 asteen kuvan avulla pääset jo hyvään käsitykseen siitä miltä metsä näyttää. Metsän 360° kuvat kertovat erittäin havainnollisesti mistä eri tekijöistä metsäsi muodostuu. Pääset tarkastelemaan metsää maanpinnasta aina puiden latvoihin saakka. Voit pyörittää kuvaa erisuuntiin siirtämällä ja vaihtaa katselusuuntaa hyvin helposti. Laadukkaiden kuvien avulla saat tukea metsänhoidollisille päätöksillesi. Tallentamalla kuvat ennen ja jälkeen toimenpiteen saat selkeän kuvan käytännön töiden toteutuksesta. Kuvien avulla huomaat muutoksen vuosien varrella ja selvennät metsän olemusta myös jälkipolville.

Metsän 360° video tallentaa metsän kuten se on. Voit kuulla metsän ääniä ja aistia yhä paremmin mitä kaikkea siihen sisältyy. Tuuli, linnunlaulu ja puiden liike ovat jo erittäin lähellä. Videolle luodaan metsänhoidolliset ohjeet ja tietomäärä perusteluineen on erittäin kattava. Videon avulla opit erittäin paljon siitä, mihin asioihin tulee toimenpiteissä kiinnittää huomiota. Metsän kuvien avulla on erittäin helppoa ja selkeää siirtää tietoa myös tulevilla sukupolville. Eri metsänhoitovaihtoehtoja voidaan tuoda esille videolla ja kuuntelemme aina myös maanomistajan toiveita metsänhoidon linjauksiin. Sinä päätät! Videoiden mahdollisuus katsotaan syksyn aikana tarkemmin.

Uusimmat artikkelit

Lähetä tarjouspyyntö!

Metsään.fi- palvelu tarjoaa metsävaratiedot metsistäsi. Voit ottaa palvelun käyttöön yksin tai puolison kanssa metsää omistavana, yhtymän osakkaana tai kuolinpesän osakkaana. Metsään.fi-palveluun tarvitset verkkopankkitunnukset.

Täytä viereinen lomake ja lähetä sähköpostia tai luovuta metsävaratietosi meille Metsään.fi-palvelun kautta, johon voit kirjautua suoraan tästä. Metsäkeskuksen ylläpitämässä Metsään.fi-palvelussa on kattavasti kerättynä metsävaratietoa, eli tietoa puuston kuutiometrimääristä jaoteltuna samantyyppisiksi alueiksi. Tämä pohjatieto mahdollistaa kiireellisimpien toimenpiteiden kohdistamisen ja toimii pohjana, mikäli metsälle tehdään pidempiaikaista hoitosuunnitelmaa.

  Etu- ja sukunimi

  Kiinteistötunnus

  Sähköpostiosoite

  Puhelinnumero

  Toimenpide

  Kuviot, nro

  Lähetän teille pohja-aineiston Metsään.fi -palvelun kauttaLähetän kartan sähköpostilla

  Back To Top