Haluatko sijoittaa metsään?

Sijoituksena metsä tarjoaa tasaisen tuoton pitkällä aikavälillä. Teollisuus on investoimassa parhaillaan merkittävästi, mikä turvaa kysynnän säilymisen hyvällä tasolla. Jos olet harkinnut metsän ostoa, teemme sen nyt helpoksi. Palvelumme avulla löydät tavoitteeseesi sopivan kokonaisuuden vaivattomasti.

Ammattilaisena takaamme selkeän hankintaprosessin omaan metsään. Päämääräsi voi olla puhdas taloudellinen tuotto tai vaikka ensiarvoisen laadukas metsästys. Sinä päätät!

Tiloja on monenkokoisia ja hintaisia, eri puolilla Suomea. Osaan sisältyy rantamaita, toiset ovat kauttaaltaan suota. Palvelumme kautta saat selkeän kuvan tilan mahdollisuuksista ja rajoitteista. Tarkoitukseesi sopivan löydämme varmasti.

Erilaiset yhteishallintamuodot tarjoavat hyviä etuja metsän omistamiseen ja madaltavat samalla henkilökohtaista sitoutettavan pääoman tarvetta.

Metsää on juuri nyt paljon tarjolla. Toimi siis nopeasti ja ota yhteyttä! Näin pääset pian oman maan satoa nauttimaan.

Jatkuva kasvatus puukaupassa - puukaupan vaihe 2

Kaikki alkaa metsäsuunnitelmasta. Hyvin tehty metsäsuunnitelma tai tila-arvio tarjoavat pohjan metsän arvottamiselle. Suunnitelma kertoo myös metsän tulevasta kassavirrasta ja sen avulla voidaan arvioida tilakaupan kokonaistaloudellisia vaikutuksia myös pidemmällä aikavälillä. Lue lisää…

Jatkuva kasvatus puukaupassa - puukaupan vaihe 4

Puukaupalla saat tuloja metsästä. Suunnittelemme hakkuut juuri Sinun metsänhoitotavoitteitasi vastaaviksi. Suosituksemme perustuvat uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin ja vankkaan kokemukseen. Voit olla varma tavoitteittesi täyttymisestä, liittyivät ne metsänhoidon taloudellisuuteen tai vaikkapa riistanhoitoon. Lue lisää…