fbpx
skip to Main Content

Jukolan viestiin vastuullista puutavaraa

Jukolan viestin kilpailualueen portit rakennetaan Innoforin puista

Puutavaran vastuullinen alkuperä

Jukolan viestin perinteinen suunnistuskilpailu järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä 21.–22. elokuuta. Olemme olleet tapahtumajärjestelyissä mukana toimittamalla tukkipuut kilpailualueen porttien valmistamista varten. On tapahtuman ja harrastajien arvopohjalle sopivaa käyttää rakenteissa metsän monimuotoiset arvot huomioivaa jatkuvan kasvatuksen puuta. Olemme erittäin kiitollisia, että pääsimme mukaan tähän hienoon tapahtumaan ja että se toteutuu.

Teemme metsän jatkuvaa kasvatusta vastuullisesti ympäri Suomen. Puukauppa kanssamme tarjoaa mahdollisuudet metsänhoitoon maisema ja luontoarvot huomioiden, taloutta unohtamatta. Ei yksin riitä, että puita poimitaan tai harvennetaan oikein. On myös huomioitava lahopuut, puuston monipuolisuus lehtipuineen sekä maanpinnan vaihtelut. Metsää on hoidettava oikeaan aikaan ja sopivista kohdin. Tuulituhoriski on minimoitava ja rakenne pidettävä monipuolisena.

Puutavaran toimitusvaiheet Jukolaan

Portinrakentajana Jukola Industries

Jukola Industries on keskisestä Suomesta toimiva innovatiivinen yritys. He ovat kehittäneet teollisen tavan valmistaa vaihtelevia ja moniulotteisia puupintoja sisustuksen eri tarpeisiin. Kuviot valmistetaan eri tavoin jyrsityistä leveydeltään vaihtelevista kappaleista. Ohuimmilla rimoilla saadaan aikaan valokuvamaisia kokonaisuuksia ja leveämmät paneelit soveltuvat hyvin erilaisiin tiloihin. Kauniin pinnan lisäksi saavutetaan puunrakenteiden hyöty esimerkiksi sisäilman laatuun.

Asiakkaan niin tahtoessa voidaan tuotteissa käyttää avohakkuuttomasti metsästä tuotettua puuta. Innofor on osaltaan tarjoamassa puuta tämän tyyppisiin kohteisiin.

Uusimmat artikkelit

Lähetä tarjouspyyntö!

Metsään.fi- palvelu tarjoaa metsävaratiedot metsistäsi. Voit ottaa palvelun käyttöön yksin tai puolison kanssa metsää omistavana, yhtymän osakkaana tai kuolinpesän osakkaana. Metsään.fi-palveluun tarvitset verkkopankkitunnukset.

Täytä viereinen lomake ja lähetä sähköpostia tai luovuta metsävaratietosi meille Metsään.fi-palvelun kautta, johon voit kirjautua suoraan tästä. Metsäkeskuksen ylläpitämässä Metsään.fi-palvelussa on kattavasti kerättynä metsävaratietoa, eli tietoa puuston kuutiometrimääristä jaoteltuna samantyyppisiksi alueiksi. Tämä pohjatieto mahdollistaa kiireellisimpien toimenpiteiden kohdistamisen ja toimii pohjana, mikäli metsälle tehdään pidempiaikaista hoitosuunnitelmaa.

  Etu- ja sukunimi

  Kiinteistötunnus

  Sähköpostiosoite

  Puhelinnumero

  Toimenpide

  Kuviot, nro

  Lähetän teille pohja-aineiston Metsään.fi -palvelun kauttaLähetän kartan sähköpostilla

  Back To Top