Visiomme kestävästä metsänhoidosta

Metsien ja niistä saatavan puun monipuolisemman käsittelyn taival on vasta alussa. Tulevaisuudessa metsiä hoidetaan monin eri tavoin ja eri tavoittein. Puun jalostusaste on noussut painottaen pitkäikäisiä tuotteita. Tuotteiden hiilitase lasketaan tarkoin. Aluetason vapaaehtoinen avohakkuuton metsätalous luo uusia laajoja metsäisiä alueita ilman suojelupakkoa. Innofor on mukana nyt ja jatkossa tämän kehityksen kärjessä kehittämässä uusia metsätuotteita.

Innofor taitaa myös parhaimpana Suomessa erilaiset metsänhoidon ratkaisut  – parhaasta taloustuotosta aina luonnonsuojelupainotteisiin täysin avohakkuuttomiin hoitoratkaisuihin.

Innofor Oy:n asiakas saa käyttöönsä Suomen monipuolisimman metsänhoitopalvelun: kokeneen konsultin, joka kuuntelee ja viitsii. Innoforin avulla nostat reilusti metsäsi taloudellista tuottoa, tai halutessasi huomioit riistanhoidon ja virkistyskäytön tavanomaista paremmin myös talousmetsissäsi.

Tärkeintä ei ole Innoforin visio, vaan asiakkaan! Asiakasta ei milloinkaan painosteta periaatteidensa vastaisiin metsänhoitoratkaisuihin.

Edistä hoitoa suunnitelmalla. Innofor palvelee sekä yksityisiä, että julkisia yhteisöjä pientiloista valtiollisiin metsälaitoksiin. Hoidamme talousmetsiä sekä avohakkuukierron mukaisesti, että tietyin edellytyksin myös avohakkuitta eli erirakenteisena. Meiltä saat mm. metsäsuunnittelun, suojeluohjelmat ja hoitosopimukset. Tutustu palveluihimme!

Jatkuva kasvatus puukaupassa - puukaupan vaihe 5

Tee puukauppaa kanssamme! Metsänhoito on edistynyt jättiharppauksin viimeisten 15 vuoden aikana tuoden mukanaan uusia tapoja hoitaa metsää. Uudet menetelmät parantavat parhaassa tapauksessa metsän tuottoa kymmeniä prosentteja. Metsän monikäytön yhdistäminen talouskäyttöön onnistuu aiempaa paremmin. Ota yhteyttä!