fbpx
skip to Main Content

Henkilöstö ja yhtiön hallitus

Avohakkuuttoman metsänhoidon asiantuntijat

Esittelyssä palvelumme

 

Innofor tarjoaa asiakaslähtöistä metsänhoitoa niin pienille kuin suurillekin metsätiloille. Puukaupasta metsäsuunnitteluun ja hoitotöihin asti. Palvelumme joustavat tarpeesi mukaan. Sinä päätät!

Ei ole yhdentekevää, kuinka metsiään käsittelee. Päätöksillä on kauaskantoiset vaikutukset niin luontoon, talouteen kuin maisemaankin. Toisaalta metsän nykytila on seurausta menneiden aikojen toimista. Tarjoamme palveluitamme eri puolilla Suomea. Ole rohkeasti yhteydessä. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme sekä hyvät yhteistyökumppanit takaavat, että toiveesi tulee täytetyksi mahdollisimman hyvin.

OTA YHTEYS

Henkilöstön yhteystiedot

Innofor on uuden ajan metsäpalveluyritys, jonka tavoitteena on asiakaslähtöinen metsänhoito, arvokkaan sahapuun yleisen arvostuksen lisääminen sekä metsän monipuolinen hyödyntäminen sen suojelu- ja virkistysarvoja samalla kunnioittaen. Keihäänkärkemme on luontoarvoja huomioiva metsänhoito jatkuvan kasvatuksen menetelmällä. Olemme kuitenkin ennen kaikkea palveluyritys ja teemme kaikkia metsänhoitoon, metsäsuunnitteluun ja puukauppaan liittyviä töitä hyvällä asenteella ja tavoitteesi mukaan. Ota yhteyttä alan asiantuntijaamme!

Arttu Varis, palveluasiantuntija. Arttu vastaa Metsäkatsauksesta, joka on perustiedot antava katselmus metsien mahdollisuuksista tavoitteiden mukaan. Metsäkatsaus sisältää jatkuvan kasvatuksen toimenpide-ehdotukset.

Tuomo Kangas, palveluasiantuntija. Tuomo toimii metsäsuunnittelun ja puukaupan parissa. Tuomolla on erityisosaamista riistaan liittyvissä kysymyksissä. Teemme puukauppaa myös riistaa huomioiden.

Erno Lehto, toimitusjohtaja. Erno on toiminut yhtiössä alusta lähtien. Erno ostaa puuta ja vastaa myös yhteisöhankkeista, joten hyödyt monipuolisesta kokemuksesta jokaisessa puukaupassa kanssamme.

Yhtiön hallitus:

Marcus Walsh, puheenjohtaja, DI

Juhani Kairamo, jäsen, restonomi

Saija Kuusela, jäsen, FT

Helena Soimakallio, jäsen, DI

Pertti Uusivuori, jäsen, varatuomari

Me hoidamme metsää!

Meiltä saat tarjouksen luontoarvot huomioivasta jatkuvan kasvatuksen metsänhoidosta. Toimme menetelmän markkinoille ensimmäisenä Suomessa vuonna 2008. Kokemuksemme menetelmästä ja tasaikäisen metsän siirtämisestä jatkuvaan kasvatukseen on Suomen paras.

Metsän luontoarvoille on metsän rakenteella ja puulajien monimuotoisuudella suuri merkitys. Nuorissa metsissä nämä kaikki tärkeät piirteet yleensä
esiintyvät. Hoitotoimenpiteemme säilyttävät nämä tärkeät rakennepiirteet
ja niiden kehitystä tuetaan. Tutustu palveluihimme verkossa ja ota yhteyttä!

OTA YHTEYS

Uusimmat artikkelit

Jukolan viestiin vastuullista puutavaraa

Jukolan viestin perinteinen suunnistuskilpailu järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä 21.–22. elokuuta. Olemme…

LUE LISÄÄ
Metsäsuunnitelma on vaihtoehto kun haluat hoitaa metsiä tavoitteellisesti ja helposti.

Haemme nyt metsäsuunnittelijaa

”Innofor on uuden ajan metsäpalveluyritys ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen.…

LUE LISÄÄ

Puunkorjuu jatkuvassa kasvatuksessa

Koneenkuljettaja vie käytäntöön puukaupan toteutumisen tehdyn hakkuusuunnitelman pohjalta. Harvennus, mutta…

LUE LISÄÄ

FSC®-sertifiointi edullisesti ryhmässä

Tarjoamme sertifiointia ryhmän uusille jäsenille Lapin eteläpuolisen Suomen alueelta. Ensimmäinen…

LUE LISÄÄ

Lähetä tarjouspyyntö!

Metsään.fi- palvelu tarjoaa metsävaratiedot metsistäsi. Voit ottaa palvelun käyttöön yksin tai puolison kanssa metsää omistavana, yhtymän osakkaana tai kuolinpesän osakkaana. Metsään.fi-palveluun tarvitset verkkopankkitunnukset.

Täytä viereinen lomake ja lähetä sähköpostia tai luovuta metsävaratietosi meille Metsään.fi-palvelun kautta, johon voit kirjautua suoraan tästä. Metsäkeskuksen ylläpitämässä Metsään.fi-palvelussa on kattavasti kerättynä metsävaratietoa, eli tietoa puuston kuutiometrimääristä jaoteltuna samantyyppisiksi alueiksi. Tämä pohjatieto mahdollistaa kiireellisimpien toimenpiteiden kohdistamisen ja toimii pohjana, mikäli metsälle tehdään pidempiaikaista hoitosuunnitelmaa.

  Etu- ja sukunimi
  Kiinteistötunnus
  Sähköpostiosoite
  Puhelinnumero
  Toimenpide
  Kuviot, nro
  Lähetän teille pohja-aineiston Metsään.fi -palvelun kauttaLähetän kartan sähköpostilla

  Back To Top