fbpx
skip to Main Content

Henkilöstö ja yhtiön hallitus

Avohakkuuttoman metsänhoidon asiantuntijat

Esittelyssä palvelumme

Innofor tarjoaa asiakaslähtöistä metsänhoitoa niin pienille kuin suurillekin metsätiloille. Puukaupasta metsäsuunnitteluun ja hoitotöihin asti. Palvelumme joustavat asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Ei ole yhdentekevää, kuinka metsiä käsittelee. Päätöksillä on kauaskantoiset vaikutukset niin luontoon, talouteen kuin maisemaankin. Toisaalta metsän nykytila on seurausta menneiden aikojen toimista. Toimme jatkuvan kasvatuksen metsänhoidon markkinoille ensimmäisenä Suomessa vuonna 2008. Kokemuksemme menetelmästä ja tasaikäisen metsän siirtämisestä jatkuvaan kasvatukseen on Suomen paras. Tarjoamme palveluitamme eri puolilla Suomea. Olisitko kiinnostunut saamaan tarjouksen alueesi luontoarvot huomioivasta jatkuvan kasvatuksen metsänhoidosta?

OTA YHTEYS

Henkilöstön yhteystiedot

Innofor Finland on suomalainen metsäpalveluyritys, jonka tavoitteena on asiakaslähtöinen metsänhoito, arvokkaan sahapuun yleisen arvostuksen lisääminen sekä metsän monipuolinen hyödyntäminen sen suojelu- ja virkistysarvoja samalla kunnioittaen. Keihäänkärkemme on luontoarvoja huomioiva metsänhoito jatkuvan kasvatuksen menetelmällä. Olemme kuitenkin ennen kaikkea palveluyritys ja teemme kaikkia metsänhoitoon, metsäsuunnitteluun ja puukauppaan liittyviä töitä hyvällä asenteella ja tavoitteesi mukaan. Ota yhteyttä alan asiantuntijoihimme, joiden suorat yhteystiedot löydät osion viereisistä sarakkeista.

Arttu Varis, palveluasiantuntija. Arttu vastaa Metsäkatsauksesta, joka on perustiedot antava katselmus metsien mahdollisuuksista tavoitteiden mukaan. Metsäkatsaus sisältää jatkuvan kasvatuksen toimenpide-ehdotukset.

Tuomo Kangas, palveluasiantuntija. Tuomo toimii metsäsuunnittelun ja puukaupan parissa. Tuomolla on erityisosaamista riistaan liittyvissä kysymyksissä. Teemme puukauppaa myös riistaa huomioiden.

Erno Lehto, toimitusjohtaja. Erno on toiminut yhtiössä alusta lähtien. Erno ostaa puuta ja vastaa myös yhteisöhankkeista, joten hyödyt monipuolisesta kokemuksesta jokaisessa puukaupassa kanssamme.

Tero Hänninen, palveluasiantuntija. Tero toimii metsäsuunnittelun tehtäväalueella toiminta-alueemme pohjoisosissa. Terolla on erityistuntemusta Kainuun ja Lapin alueelta.

Lasse Rajala, palveluasiantuntija.  Lasse on viimeisin rekrytointimme metsäsuunnittelun tehtäväalueella. Lasse toimii eteläisen ja keskisen Suomen alueella suunnittelun ja tila-arviointien parissa.

Yhtiön hallitus:

Marcus Walsh, puheenjohtaja, DI

Erno Lehto, toimitusjohtaja

Juhani Kairamo, jäsen, restonomi

Saija Kuusela, jäsen, FT

Helena Soimakallio, jäsen, DI

Pertti Uusivuori, jäsen, varatuomari

Liity joukkoomme!

Olisitko kiinnostunut liittymään joukkoomme luontoarvot huomioivassa jatkuvan kasvatuksen metsänhoidossa alueesi palveluasiantuntijana? Meillä on ajoittain avoinna metsäpalveluihin liittyviä työtehtäviä. Työtehtäviin kuuluu metsäsuunnittelun ohella puukauppaan, metsänhoitoon ja tilakauppaan liittyviä tehtäviä, sekä toiminta asiakasrajapinnassa. Perehdytämme tehtäviin ennen niiden alkamista. Edellytämme työtehtäviin hakijoilta yleensä metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tuloksellista työotetta. Tarjoamamme työtehtävät vaativat kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää matkustusvalmiutta. Voit lähettää avoimen työhakemuksesi alla olevalla yhteyslomakkeella tai esimerkiksi sähköpostilla toimisto@innofor.fi.

OTA YHTEYS

Uusimmat artikkelit

Lähetä työhakemus

”Innofor on uuden ajan metsäpalveluyritys ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Teemme töitä asiakaslähtöisesti ja hoidamme metsiä monipuolisella otteella. Toimme mm. jatkuvan kasvatuksen markkinoille ensimmäisinä vuonna 2008 ja seuraamme tiiviisti alan kehitystä. Käytämme työssämme alan uusimpia järjestelmiä.”

Lähetä avoin työhakemuksesi viereisellä lomakkeella ja/tai sähköpostilla toimisto@innofor.fi

Meillä on ajoittain avoinna metsäpalveluihin littyviä työtehtäviä. Työtehtäviin kuuluu metsäsuunnittelun ohella puukauppaan, metsänhoitoon ja tilakauppaan liittyviä tehtäviä, sekä toiminta asiakasrajapinnassa. Perehdytämme tehtävään ennen työn alkamista. Edellytämme metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tuloksellista työotetta. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää matkustusvalmiutta.

  Etu- ja sukunimi

  Henkilötunnus

  Sähköpostiosoite

  Puhelinnumero

  Työtehtävä

  Työskentelyalue

  Lähetän työhakemuksen Hakemus vain tällä lomakkeellaLähetän lisätietoja sähköpostilla

  Back To Top