Puukauppa-asiakkaamme tarina

Me Innofor Oy:ssä pyrimme huomioimaan kattavasti metsän kehitykseen vaikuttavat eri tekijät; teimme sitten metsäsuunnittelua tai puukauppaa.

Puukaupassa metsien erirakenteinen kasvatus sisältää paljon toisiinsa linkittyviä asioita. Näistä eri seikoista on liikkeellä paljon erilaista tietoa. Ei ole samantekevää mitä tehdään ja kuinka toimenpiteet tapahtuvat, sillä seuraukset ulottuvat usein vuosien ja vuosikymmenten päähän.

Innoforin JaloMetsä-sopimuksella puukaupan tavoitteet ja metsän mahdollisuudet yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvä tulos puukaupassa on kiinni lukuisista yksityiskohdista. Metsänhoito on pitkäjänteistä toimintaa ja JaloMetsä-sopimusasiakkaanamme saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Puukauppa-asiakkaamme tarina jaettavaksi

Hausjärvellä asuu tyytyväinen metsänomistaja. Irmeli Vettenranta otti meihin yhteyttä viime keväänä. Hänen toiveenaan oli tehdä puukauppa, millä vältettäisiin avohakkuu.

Käsittelyaloiksi valikoituivat hieman vanhempi kuusikko ja nuorempi mäntymetsä. Käsittelyalat rajautuivat peltoihin, mikä asetti haasteen toteutuksen suunnitteluun.

Arvioimme tuulituhoherkkyyttä ja tässä tilanteessa jätimme reunavyöhykkeelle puuta hieman tiheämmin. Säästimme myös pienet puut, jolloin metsän rakenne säilyy monipuolisempana. Tämä osaltaan vähentää myös tuulituhoriskiä.

Irmeli Vettenranta myy laadukkaita sisustusratkaisuja työkseen (http://kuisti.fi). Laatua hän halusi myös metsänsä hoitoon. Jokaisella metsänomistajalla on oikeus hoitaa metsäänsä omien tavoitteidensa ja arvostustensa mukaisesti. Me teemme metsänhoitoa tavoitteidesi mukaisesti. Puukauppa kanssamme tekee tyytyväiseksi.

Irmelin metsästä tehtiin valoisampi. Nyt se taimettuu paremmin ja on viihtyisä. Metsä säilyy metsänä.

Suosituksemme perustuvat uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin ja vankkaan kokemukseen. Voit olla varma tavoitteidesi täyttymisestä, liittyivätpä ne metsänhoidon taloudellisuuteen tai luonnon monimuotoisuuteen.