Luovuta lupa metsävaratietoihin

Yhteistyö kanssamme on nyt helppo aloittaa Metsään.fi palvelun avulla – oli kyseessä puukauppa tai muut palvelumme.

Puukauppa, hoitotyöt ja metsäsuunnitelmat saat nyt helposti. Metsäkeskuksen ylläpitämässä Metsään.fi palvelussa on kattavasti kerättynä metsävaratietoa eli tietoa puuston kuutiometrimääristä jaoteltuna samantyyppisiksi alueiksi. Tämä pohjatieto mahdollistaa kiireellisimpien toimenpiteiden kohdistamisen ja toimii pohjana, mikäli metsälle tehdään pidempiaikaista hoitosuunnitelmaa. 

Saat meihin yhteyden luovuttamalla metsävaratietosi Metsään.fi palvelussa painamalla tätä linkkiä. Palvelun päivittyessä tietosi tulevat näkyviin myös meille ja toimivat pohjana yhteistyömme sujuvaan käynnistämiseen. Mikäli asiasi on kiireellinen pyydämme käyttämään yhteydenottolomakettamme tai soittamaan.

Olemme erikoistuneet metsienhoitoon ilman avohakkuita. Käytännön työssä painotamme yläharvennuksia ja säästämme pienempiä puita. Tukkikertymä on yleensä keskimääräistä parempi. Työlaji on vaativa ja metsää näkemättä ei hoitotavan soveltamismahdollisuuksia pysty toteamaan. Kutsu meidät siis käynnille, niin suunnitellaan toimenpiteet tavoitteidesi ja metsän mahdollisuuksien mukaan.

Jatkuva kasvatus puukaupassa - puukaupan vaihe 1

Pääset tästä luovuttamaan metsävaratiedot. Metsään.fi palvelu vaatii tunnistautumaan pankkitunnuksilla. Mikäli asioit palvelussa ensimmäistä kertaa pyytää palvelu tarkastamaan, että hallinnoimasi tilat ovat oikein kirjattu ja ajantasalla. Tietojen hyväksymisen jälkeen pääset luovuttamaan metsävaratiedot ja tarkastelemaan metsätietojasi.

Innofor Oy. Toimme metsien jatkuvan kasvatuksen markkinoille 2008. Yhteensovitamme tavoitteesi ja metsän mahdollisuudet. Olemme yksityinen  metsäpalveluyritys ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Erityisosaamisemme rinnalla tarjoamme monipuolisesti metsäomaisuuden hoitoon liittyviä palveluita. Voit ottaa meihin yhteyttä myös tästä.