Osallistu Kesäkisaamme!
Nyt voit voittaa hyviä palkintoja

Puukauppa käy hyvin ja korjuuta tehdään myös kesän aikana. Moni kuitenkin myös hengähtää heinäkuun aikana. Hyvä niin.

Jotta kesäloma sujuisi jännittävämmin, pistimme pystyyn kesäkilpailun. Pääpalkintona on Samsung Galaxy Tab 4 tai metsällinen toimeksiantomme. Arvomme kaikkien osallistujien kesken palkintojen voittajat 3.8.2015. Kilpailuaika on 1.7.- 31.7.2015. Osallistuminen kilpailuun tapahtuu tykkäämällä facebook sivustamme sekä siellä julkaistusta videosta. Tykkää ja olet mukana.

Lisävoiton mahdollisuus

Mikäli jaat videon seinälläsi osallistut myös lisäpalkintojen arvontaan. Arvomme lisäpalkintoina 2 kpl leffalippupaketteja (arvo 50€/kpl).

Ilmainen Metsäkäynti

Kesää viettäessä on hyvä siirtää ajatukset myös tulevaan syksyyn ja talveen. Puukaupat kannattaa laittaa ajoissa vireille varsinkin talvikohteiden osalta. Tarjoamme ilmaisen metsäkäynnin ja näkemyksen parhaasta hakkuutavasta metsällesi. Älä siis turhaan mieti mitä tekisit, vaan pyydä meidät käymään.

Puukaupallinen kartoitus

Mikäli olet miettimässä vaihtoehtoja metsätilasi käsittelyyn, on tarjolla nyt hyvä tuote ratkaisun löytämiseen. Tilaa meiltä kartoitus. Saat selkeän kuvan metsäsi mahdollisuuksista kattavasti dokumentoituna. Hinnat alkaen 250€ + alv.

Hyvää Kesää!

Kartoita metsääsi puukauppaa varten.   Jatkuva kasvatus on yhä monelle uusi juttu. Pääpalkintona kartoitamme enintään 40 ha alan metsääsi. Tällöin selviävät alueen mahdollisuudet yläharvennuksiin sekä jatkuvaan kasvatukseen mahdollisuuksineen ja riskeineen. Saat koostetun raportin käynnistämme. Raportin avulla saat kokemusperäistä arvokasta tietoa metsäsi tilasta ja sen mahdollisuuksista.

Kartoitus voidaan toteuttaa Pirkanmaan tai Kanta-Hämeen alueella. Mikäli metsäsi sijaitsee muualla kysy lisää palveluistamme.

Samsung Galaxy Tab 4, (wifi+4G). Pääpalkinnon voittaja voi valita puukauppa palveluiden sijaan huippuhienon tablet laitteen. Tällä laitteella voit surffailla vaikka metsään.fi sivuille mökkilaituriltasi.

Metsästäsi on nykyisin mahdollista saada hyvät lähtötiedot metsään.fi palvelun kautta. Metsään.fi on ilmainen ja toimii hyvänä pohjana, kun toimenpiteiden kiireellisyysjärjestystä ryhdytään miettimään. Pystymme vastaanottamaan tietoja metsään.fi palvelun kautta myös sähköisessä muodossa. Lisätietoja  meiltä tai osoitteesta metsään.fi.